Hirdetés

koncert.lap.hu / Könnyűzenei fesztiválok programjai 2014

Könnyűzenei fesztiválok programjai 2014

A Hegy' az a hely, ahova vissza kell térni, hiszen a tokaji hegyek között az igazi arcok, az igazi zene, az igazi fesztiválélmény vár benneteket. A Borsodi Hegyalja Fesztivál az ország egyetlen olyan négynapos bulija, ahol a fesztiválélményeitek a világörökség részévé válnak. Június 25-30. között, 14. alkalommal élvezhetitek a Tiszát, a tokaji borokat, a legizgalmasabb külföldi csapatok és magyar zenészek koncertjeit egyszerre. Itt ünnepelhetitek meg a vizsgaidőszakot, vagy az érettségi után végre felszabadultan tombolhattok kedvenc zenekarotok koncertjén, hiszen 2013-ban a Hegy’ nyitja a nyarat. A külföldi fellépők mellett Tokajban lesznek a legjobb hazai zenészek, a legviccesebb stand-uposok, sőt ez az a fesztivál, ahol a legtöbb magyar borásszal találkozhattok. A Borsodi Hegyalja Fesztiválon akár együtt sörözhettek, Furmint-fröccsözhettek a kedvenc íróitokkal, énekeseitekkel, sőt ez az a hely, ahol két koncert között könnyedén munkát is találhattok. Több mint 200 fellépő, hajnalig tartó pörgés, evezés, színház, strandolás, boros pincék, izgalmas beszélgetések, az ország legjobb arcaival. 2013-ban a nyár egy igazi fesztivállal és igazi arcokkal indul Rakamaz-Tokajon.

Indul a 4 napos Amatőr Rockfeszt Kecskeméten! Augusztus 20-23-ig kerül megrendezésre 2. alkalommal Kecskeméten a Csalánosi Parkerdőben a KAROCK fesztivál, melyen több mint 40 tehetséges amatőr zenekar mutatkozik be a rock jegyében, 4 napon keresztül. Széles a skála, metál, garázsrock, nu metal, modern népdal metál, punk rock, hardcore, grindcore, hard rock, stb… stílusban hangoznak el a saját vagy feldolgozott szerzemények. Mindennapra jut sztár előadó is. Az erdős-tisztás-tavas környezetben "sok csillagos szállón", saját sátradban pihenheted ki magad. A 4 napos bérlet ára elővételben július 31-ig 2500 Ft, a helyszínen 3000 Ft, a napi jegy pedig 800 Ft. Bérlet igényeteket a http://karock.hu/index.php/berlet-rendeles -re jelezzétek! A sátrazás és tusoló használata ingyenes. Újra felállításra kerül az Eskető Kupola! Fátylat, nyakkendőt, gyűrűt biztosítunk, arát vagy vőlegényt biztosítsatok magatoknak! A házasságkötés ingyenes, válás nem lehetséges! Kutyát lehet hozni, de a hangerő miatt nem érdemes! Szeszesitallal ne készüljetek, az a vendéglátó sátor kiváltsága. Lesz mindenféle étel-ital baráti áron, sörversenyek nyereményekkel, remek hangulat, jó arcok, de legfőképpen rock & roll!!!

VI. Zorall Sörolimpia (2014.08.21-23- Balatonszemes, Rider Beach

Meghatározás:

Itt a budapesti fesztiválok, vidéki fesztiválok, rock fesztiválok 2010-ben találhatók meg.

Itt a budapesti fesztiválok, vidéki fesztiválok, rock fesztiválok 2010-ben találhatók meg.

Szponzorált hirdetések

Hírlevél

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Könnyűzenei fesztiválok programjai 2014
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés