Hirdetés

koncert.lap.hu / Koncert Budapest, Vidék 2014 (könnyűzene)

Koncert Budapest, Vidék 2014 (könnyűzene)

Tabáni István Zongora & Hárfa koncert Tabáni István Zongora & Hárfa koncert Ár: 6.000 Ft, amely tartalmaz egy svédasztalos vacsorát is

TALAMBA Ütőegyüttes: Spirit of Life világzenei koncert 2014. július 20. vasárnap 20 óra Városmajori Szabadtéri Színpad (100 perc, szünet nélkül) A világ legjobb ütőegyüttesei közé tartozó, Artisjus-díjas Talamba igazi világzenei körutazásra invitálja a közönséget. A sokfajta egzotikus ütőhangszer, a hegedű, a cimbalom, a nagybőgő és a harmonika szenvedélyes találkozásában a világ hangjai egyesülnek, és alkotnak új, izgalmas, egyedülálló hangzást. Forróság, tűz és szenvedély várja a közönséget az 1999-ben alakult Talamba koncertjein. Az együttes otthonosan mozog a különböző zenei stílusok között, és gyakran él a zenei humor eszköztárával. Koncertjeiken a színvonalas zene mellett a látvány is magáért beszél: minden előadásukon több száz hangszert szólaltatnak meg. A Talamba zenéje a XXI. század muzsikája: jellemző rá a sokféleség, a műfajok békés egymás mellett élése. Műsoraik során térben és időben is bejárják a zene világát. Sok saját szerzeményt játszanak, amelyek gyakran idézik különböző népek zenéjét, a magyar népdaloktól kezdve a balkán dallamokon át az afrikai ritmusokig. Nem hiányoznak repertoárjukból a dzsessz klasszikusai, a komolyzenei átiratok (crossover) és a kortárs darabok sem.

A teltházas szezonnyitó után a nyár közepén újból visszatér a Punnany Massif a Budapest Parkba! A tavalyi 10 éves jubileumot nehéz lesz überelni, de azért persze megpróbálnánk :D Természetesen idén is Veletek szeretnénk szülinapozni, és mivel sok-sok jó emberre számítunk, kis helyett valami nagy helyen kellene elférnünk… úgyhogy a fesztiválturné közepén visszatérünk BP (és az ország) legnagyobb szabadtéri szórakozóhelyére szórakozni egy alaposat – te is jössz!

Július 25-én pénteken a 22 órakor befejeződő Punnany Massif koncert után nem áll meg az élet a Budapest Parkban hiszen a Park Dance Arénában Metzker Viktória és Tommy B. játssza a legnagyobb edm zenéket, majd 26-án szombaton egész estés szettel Andrew Jr. áll a lejátszók mögé. BULIJEGY: 21.00-ig a belépés ingyenes. 21.00-tól minden nap 500 Ft. A belépőjegy változtatásának jogát fenntartjuk! Bulijeggyel a koncert területének kivételével, minden helyszín látogatható. 22.00 órától Bulijeggyel a Nagytánctérre is be tudsz jönni. KONCERTJEGY: 17.00-tól 05.00-ig minden területre érvényes, ára programfüggő! A belépőjegyek egyszeri belépésre jogosítanak.

DEMJÉN FERENC, RADICS GIGI Jegy: 3600Ft

Intim Szerda 18:00 kapunyitás 18:30-19:00 Extensive 19:20-20:10 Müller Péter Sziámi …and Friends 20:30-21:55 Intim Torna Illegál Intim Torna Illegál A hazai zenekarok legőrültebb rockját játszó Intim Torna Illegál olyan, mint osztriga a svédasztalon – igazgyöngy a javából. Pezsgő dallamok, karcos ének, és felfoghatóan mély üzenetek labdáznak a színpadon, amit a közönség fáradhatatlan tombolással dob vissza. A zenekari oszlopok (Dorogi Péter, Gálos Ádám, Kiss Sándor és Nádasdi János) egyik pillanatban támasztékot nyújtanak minden egyes bulira éhezőnek, a másikban pedig papírsárkányként repítenek messzire. A vulkanikus brigád bár hajlamos az újításokra, az életenergiát mindenhova magukkal cipelik és adnak egy pohárral bárkinek, aki szomjas a bólogatós beteljesülésre.

Idén ünnepli 35. születésnapját a Karthago együttes. Július 5-én, a Budapest Park nagyszínpadára nagy bulival készülnek. Elhangzik majd az elmúlt három és fél évtized összes nagy slágere, a kihagyhatatlan számok, a közönség nagy kedvencei. Veszélyesen jó lesz! 2014.07.05. 19:00 Karthago 06.21. 23:59-ig: 999 Ft 07.04. 08:00-ig: 1499 Ft Helyszíni jegy: 1999 Ft

2014-ben is megnyitja kapuit az Agárdi Popstrand, amely idén is a megszokott minőségi koncertekkel várja az élő zene szerelmeseit.

VAJDAHUNYADVÁRI NYÁRI ZENEI FESZTIVÁL 2014 100 Tagú Cigányzenekar Helyszín: Vajdahunyadvár Időpont: 2014. Augusztus 7., csütörtök 20:30 (esőnap: augusztus 8., 20:30) Művészeti vezető: Buffo – Rigó Sándor Rossini: Tell Vilmos nyitány Brahms: V. magyar tánc Radics: Titánia keringő Monti: Csárdás Sarasate: Cigányosan Marquiene: Spanyol cigánytánc Ismeretlen szerző: Cimbalomszóló Ferraris: Két gitár Gypsy Show: Nemzetek cigánydalaiból válogatás, zenekari átiratban *** Bizet: Carmen J.Strauss:Villámlás és mennydörgés J.Strauss: Kék Duna keringő Brahms: I. magyar tánc J.Strauss: Denevér J.Strauss: Radetzky induló Jegyár: 5.500 Ft Helyfoglalás érkezési sorrendben!

Pa-Dö-Dő koncert „Ha kell, én Paksra költözök, Barackfának öltözök, Ha nem lesz pénz, nem szörfözök…” Falusi Mariann és Lang Györgyi azt üzeni: igen, még élnek. Régi és új dalok a huszonhat éves Pa-Dö-Dő együttes elmaradhatatlan augusztusi koncertjén. A szerzők, akiknek ajándék dalaival idén bővült a negyedszázados repertoár (ábécé sorrendben, hogy senkise sértődjön meg): Bródy János, Darvas Ferenc, Galla Miklós, Hajós András, Máthé Zsolt, Novai Gábor, Pierrot, Szasza, Sziámi és Szolnoki Péter.

„Kilencszázkilencvenkilenc, mezőtúri nyár, itt kezdődött el minden …” – emlékezik meg az indulásról a 999 című dal. 2014 egy igen fontos éve a MAGNA CUM LAUDE zenekarnak. Az idén 15 éves banda több fontos dologgal is készül a jeles esemény kapcsán. 10+5 év, rengeteg küzdelem, tagcserék, nagylemezek, klipek és koncertek százai nyomán jutott el a Mező Misi, Szabó Tibi, Kara Misa alkotta, máig eredeti formáció gyulai próbaterméből a nagyszínpadokig. Minden állomás, Átkozott nők, Színezd újra, Túl későn, Visszhang, Főnököm, Pálinka dal, Vidéki sanzon, vagy a Köszönet, hogy csak néhányat említsünk a zenekar megannyi sikerdala közül. Az augusztusi koncerten a legnagyobb slágerek mellett már a legújabb album dalai is felcsendülnek majd, de a koncert a legnagyobb rajongóknak is tartogat majd meglepetéseket. Az akusztikus és elektronikus vegyes koncertet egy különleges szimfonikus hangszerelés és kíséret tesz majd egészen egyedülállóvá megmutatva a Magna dalok színes világát.

Balkan Fanatik Jazzy Tower-koncert 2014. augusztus 14. (csütörtök) 20:00 Margitszigeti Víztorony A 2002-ben alakult együttes tagjai több évtizedes zenei múlttal a hátuk mögött döntöttek úgy, hogy műfaji és stílusbeli határokat átlépve Balkan Fanatik néven egyesítik zenei elképzeléseiket. Georgios Tzortzoglou – korábban a Barbaro és a Gépfolklór zenekarok vezetője - ötlete volt, hogy a Lepés Gábor (Lepe) – számtalan magyar előadó producere és hangmérnöke – által képviselt elektronikus zenét elegyítsék némi betyáros virtussal, valamint népzenei elemekkel. Mivel a népzenei elemek főként Kárpát-medenceiek és balkániak, így lett az elektro-ethno formáció neve Balkan Fanatik. A stílus kialakítása olyan sikeres lett, hogy még nem volt olyan buli, ahol az ötévesek ne ugyanúgy ugráltak és csápoltak volna, mint a nyugdíjas korosztály!

Két kitűnő zenekar egyesíti az erejét ezen az estén, hogy elhozza nekünk a megtisztító energiát. Nem mellékesen a fiúknak jó humorérzékük is van! Isten Háta Mögött Kevés zenekar van ma Magyarországon, amiről a rajongók, metálértők, kritikusok és outsiderek egybehangzó véleménye tömören ennyi: zseniális. Az Isten Háta Mögött ezek közé tartozik. A behatárolhatatlan stílusban, de leginkább metálban utazó négytagú együttes eddigi három lemezével beírta magát a zenetörténetbe. Elszállós pszichedélia, kőkemény zúzások, fantasztikus és költői szövegek, metáldzsessz, gitárdobálás, riff-faragás - az IHM muzsikája minden, csak nem egyhangú. A megalakulásról: „Ugyebár megjött 99 nyara, hogy megalakuljon a banda, Csabival és Palival, mint alapító arcokkal. Aztán meg persze közbejött a mosógép-szál, és Lacika, aki egy 15 éves hosszú hajú rocker volt és csendben. És arra a kérdésre, hogy játszik-e valami hangszeren, õ a ’dob’ szót mondta. Ilyen egyszerû, csak mindig kérdezni kell. Persze Pali régebben a Fang nevû fisifosiságban játszott együtt az Istivel, aki ott még gitáros szerepet töltött be, annak ellenére, hogy az ihm-ben már basszerozik. Õ egyébként a már két hónapos bandához csatlakozott, és nagy hirtelenjében le is nyomták az elsõ koncertjüket a Convoy-jal Jászalsószentgyörgy egyik kocsmájában. Azóta igaziból semmi különös nem történt velük az elmúlt években, koncertek sora, demózgatás, szakítások, esküvõk, 3d-grafika, Liszt Ferenc, Esztergom, 2 gyerek, miskolci albérlet, ilyenek. Szeret a zenekar mindahány arcot a közelében!

Szalóki Ági: Karády-est dalok és prózák a nagyszerű díva korából 2014. augusztus 16. szombat 20 óra Városmajori Szabadtéri Színpad (100 perc, szünet nélkül) A koncerten Karády Katalin örökzöld slágerei csendülnek fel Szalóki Ági és zenésztársai, kiváló magyar jazz-előadók tolmácsolásában. Hamvadó cigarettavég, Szomjas a szám, Mindig az a perc... a XX. század magyar dívájának édes-bús dallamai sajátos módon kötik össze a múlt század jellegzetes magyar városi életérzését a jelenkor zenei atmoszférájával. Szalóki Ági elénekeli, amit a szerelemről tud: vágyakozásról, várakozásról, büszkeségről, megalázottságról, kacérságról, csalódásról és beteljesülésről. Nagyszerű dalszerzők dalai csendülnek föl: Fényes Szabolcs, Hegedűs Tamás, De Fries Károly, Sándor Jenő szerzeményeit két fantasztikus magyar hangszeres-zeneszerző, Bacsó Kristóf szaxofon- és Juhász Gábor gitárművész hangszerelték át. A szövegeket Szepes Mária, G. Dénes György, Mihály István, Polgár Tibor és Nadányi Zoltán írta. Ahogy a '40-es évek pesti kávéházaiban, úgy a koncerten is a kor kiváló zenészei, jazzművészei kísérik a dívát. „Szeretem ezeket a szerelmi vallomásokat, egyszerűek, bátrak, őszinték, ma is érvényesek. Ha felmegyek a színpadra, díva vagyok én is, még ha más is a karakterem, mint a végzet asszonyáé volt. Így próbálom a színpadról üzenni: mindenkiből lehet igazi királynő” – vallja az énekesnő, aki Karády-dallamokra is ugyanolyan tehetséggel improvizál, mint a népdalokra. A korabeli hangulat megidézését Kocsis Gergő színművész - a Katona József Színház tagja – közreműködése teszi teljessé.

2014. augusztus 23-án újra Fenyő Miklós koncert a Margitszigeten! A szabadtéri koncert dátuma már fix. 1997 óta minden évben hatalmas rock and roll ünnepnek számít, amikor Fenyő Miklós a Margitszigeti Szabadtéri Színpadra lép A különleges látvány, díszlet és show idén is magával ragadja majd Mr. Rock And Roll hűséges rajongótáborát! A felejthetetlen koncertélmény garantált! Természetesen várhatóan idén is elhangzanak az örök kedvencek is - köztük a "Csavard fel a szőnyeget", a "Csókkirály", a "Hotel Menthol", a "Limbó Hintó" és a "Napfény a jégen" című dal - valamint a többi Hungária és Fenyő sláger. 2014. augusztus 23-án Fenyő Miklós koncert lesz a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon

Pokolgép 30 jubileumi nagykoncert 2014. augusztus 23. szombat 19:30 (esőnap: aug. 24.) Agárdi Popstrand Eredeti felállásban: . Kalapács József . Kukovecz Gábor . Nagyfi László . Pazdera György . Tarcza László valamint Kiss Zoltán, Kukovecz Gábor, Pintér Csaba, Tóth Attila, Veres Márton, Jegyár: 4.900,- Ft

Tizedszerre invitálja falai közé a Művészetek Palotája a tradicionális jazz kedvelőit szokásos háromnapos fesztiváljára, amelyen a New Orleans-i bölcsőtől a szvingig terjedő jazzirányzatok legnevesebb hazai és nemzetközi képviselői szórakoztatják a minőségi jazzmuzsikára vágyókat. Ha pedig egyszer már jubileumot ünnepelünk, akkor megadjuk a módját: a legkedveltebb magyar jazz-zenekarok adják egymásnak a kilincset augusztus utolsó hétvégéjén, és mindnyájan egyedi produkcióval, hozzá pedig nagyszerű vendégekkel érkeznek. Kezdetnek a számmisztika jegyében jelentős évfordulóhoz érkezett Benkó Dixieland Bandet köszönthetjük: 1957-ben alakult, így idén 57 éves az egyik legnépszerűbb hazai tradicionális jazzegyüttes. Noha Benkóék a Müpa fennállása alatt tíznél is több alkalommal léptek fel a házban, ezúttal olyan produkcióval jelentkeznek, amelyet még nem hallhattunk tőlük. Míg sokan evidensnek tartják, hogy a jazz Amerikából származik, annak hallatán meglepődnek, hogy bizony Európában is szólt a jazz már a múlt század fordulóján. A BDB ezért az öreg kontinens jazzkincseinek felkutatására invitál a kezdetektől egészen a Django Reinhardt nevével fémjelzett manouche jazz kibontakozásáig. Benkó Sándor zenekarvezetőt hat stabil csapattársa mellett a hazai jazz két megkerülhetetlen előadója, az Artisjus- és Szabó Gábor-díjas, a Magyar Érdemrend lovagkeresztjével kitüntetett, hetvenöt éves Deseő Csaba és mindnyájuk egyik kedvenc muzsikusa, az örökké energikus Gyárfás István gitáros segíti a gondosan felépített műsor előadásában. Rendező: Művészetek Palotája

Férfi és Nő koncert három színészre, egy zeneszerzőre és zenekarra 2014. augusztus 29. és 30. (péntek és szombat) 20:00 Városmajori Szabadtéri Színpad (2 óra, szünet nélkül) Mi történhet meg férfi és nő között? Minden. A szenvedélytől a közönyig bármi. Össze lehet foglalni mindezt egyetlen koncertben? Igen. Legalábbis erre vállalkozik három kiváló színész, egy zeneszerző (kér férfi és két nő) és sok magával ragadó dal. A koncerten a 80-as évek két legendás lemeze, az Átutazó és a Hallgass kicsit! dalai hangzanak el. Udvaros Dorottya énekel Hóesésről, a Hiába szép lányról, Vetkőzésről, Básti Juli és Dés László olyan szenvedélyes duetteket ad elő, mint a 35 perc és a Tíz kicsi bűnjel. Kulka János is énekelt már lemezre Dés-dalokat. Több mint húsz év után összeállt a nagy csapat, és elkészült a Férfi és Nő című produkció, amely a lemezbemutató óta sikerrel turnézik országszerte. Budapesten a két évvel ezelőtti nagysikerű koncert helyszínén, a Városmajori Szabadtéri Színpadon látható újra, a Budapesti Nyári Fesztivál záró eseményeként. Közreműködik: Básti Juli, Udvaros Dorottya, Kulka János, Dés László és a Zenekar. Grafika: Zsirke Balázs A rendező munkatársa: Fenyvesi Katalin Asszisztensek: Szabados Tünde, Frank Róbert Műszaki vezető: Ditzmann Tamás Producer: Orlai Tibor Rendező: Bereményi Géza

Szűcs Gabi: Swinging Amy koncert Amy Winehouse dalai swinges feldolgozásban 2014. szeptember 7. vasárnap 20:00 Városmajori Szabadtéri Színpad Szűcs Gabit és zenekarát az igényes zenehallgatók már régóta jól ismerik, a legendás Cotton Club Singers alapítójaként a swing szerelmeseinek kedvence. Hazai és nemzetközi fesztiválok állandó szereplőjeként szólóban is évek óta meghatározó egyénisége a zenei életnek. Tavaly év végén jelent meg első önálló albuma, a Swinging Amy, amelyen arra vállalkozik, hogy a legendás brit soul énekesnő, Amy Winehouse legismertebb dalait swing átiratban szólaltassa meg. Amy Winehouse jazz énekesnőként is rendkívüli hatású volt. Ez a műsor a mindkét zenei világ szerelmeseit megragadja. Amy dalai swinges feldolgozásban új értelmet nyernek és új színekkel gazdagodnak. A dalok feldolgozását Kuzbelt Péter szaxofonos, a Showder Band vezetője készítette, ami garancia az újszerű, ötletes megszólalásra. Szórakoztató, szívbe markoló, a jazz és a swing legszebb hagyományait vegyítő zenei csemege a Rehab-en át a Valerie-ig. Minden, amit Amy-től szeretünk. A koncerten Szűcs Gabi egykori társai is a színpadra állnak: Kozma Orsi, László Boldizsár és Fehér Gábor öt év után először áll együtt egy színpadon, hogy a Cotton Club Singers a tőle megszokott felállásban és színvonalon csatlakozzon az Amy előtti tisztelgésben.

Szabó Balázsnak mindig is szívügye volt a versmegzenésítés műfajának be- vagy inkább visszaemelése a magyar popzenébe. Első, 2004-ben megjelent lemeze is Faludy-művek megzenésítése volt, de feldolgozott már Pilinszky-, Szemlér Ferenc-, Weöres Sándor-verseket is, és foglalkozott olyan kortárs szerzők műveivel is, mint Grecsó Krisztián. Életének meghatározó verse mégis Radnóti Miklós Bájoló című műve, amelynek dallá varázsolt változata végigkísérte pályáját: a huszonévesen megírt dalt játszotta mindenhol, mindenféle zenekarokkal. A rádiók segítségével ez a dal hozta el számára az országos népszerűséget, és Balázs "cserébe" fiatalok ezreivel ismertette meg ezt a verset, amely így az őt megillető helyre került: "ifjú szívekbe" (hogy egy másik költőóriást idézzünk). "Radnóti Miklós az elsők között volt, aki hatott rám. Mivel különös és hányatott sorsa volt, mindig is érdekelt, hogyan látja a világot: a költő, akit mindig visznek az utak és aki minden körülmények között képes volt írni. Sokat forgattam versesköteteit, fontos lett a gondolat, hogy hogyan legyünk kitartóak, nemcsak másokkal, de magunkkal is, hogyan meneküljünk jól a »művészetbe«, amikor minden körülöttünk lévő dolog a világban hátat fordít nekünk. Sok hullámvölgyön segített át Radnóti költészete, tiszta gondolatisága, az élethez való viszonya és szeretete - ezért akarok énekelni, dúdolva merengeni, utazni és utaztatni benne és utána, nyomdokain lépdelve egy költőnek és kornak, mély tisztelettel és emlékének adózva', mondja a dalszerző-énekes. Hősünk rajongása Radnóti versei iránt természetesen nem áll meg egyetlen műnél: ahogy Pilinszky és Faludy esetében is, itt is alaposan beleásta magát a költő életművébe. A versek közti bolyongás nyomán itt is egész estés előadás született, verssorok ültek dallamokra és álltak össze dalcsokorrá, amelyet most átnyújt hű közönségének. Rendező: Művészetek Palotája Jegyinformáció Erre az előadásra jegyét a Művészetek Palotája saját jegypénztáraiban Edenred Ticket Culture & Sport- és Top Prémium ajándékutalvány, Sodexo Kultúra-, Bónusz és Ajándékutalvány, Puebla Ajándék- és Kultúra utalvány, Kultúra- és Ajándék Erzsébet-utalvány, Művészetek Palotája ajándékutalvány ellenében, valamint a SZÉP-kártya szabadidő keretének terhére is megvásárolhatja.

Keresztes Ildikó Koncert Syma Csarnok, 2014. szeptember 20. (szombat), 20 óra

Polyák Lilla exkluzív koncert Polyák Lilla a Madách Színház és az Operettszínház ünnepelt művésznője számos musical főszerepében látható. Láthattuk már a József és a színes szélesvásznú álomkabát, az Anna Karenina és a Mary Poppins musical főszerepeiben is. Azonban színészi karrierje mellett jelentős énekesi múlttal is rendelkezik. Idén már többedik alkalommal láthatta őt a közönség az Eurovíziós Dalfesztivál elődöntőiben is, hiszen számos saját dala is készült. Első szóló dala hónapokig a rádiók kedvence volt és még ma is hallható a rádióban.

HAVASI Symphonic Aréna Show 2014.12.06. A show folytatódik, következik a harmadik felvonás. A tavaly decemberben megrendezett dupla teltházas HAVASI Symphonic Aréna Show a 2013-as év egyik legsikeresebb magyar koncertje volt, és ezzel a világ zenei élvonalába is bekerült. A legnagyobb zenei produkciókat rangsoroló BILLBOARD TOP 100-as listán a HAVASI Symphonic a 16. helyre került, a zeneipar másik legjelentősebb kiadványa, a POLLSTAR magazin pedig a 9. helyre rangsorolta. A magyar szuperprodukció ezzel olyan világsztárok koncertjei között kapott helyet, mint Bon Jovi, Justin Timberlake, a Depeche Mode vagy a Linkin Park. Nagyobb, látványosabb produkció HAVASI és alkotótársai az idén is lázasan dolgoznak fantasztikus újítások megvalósításán, hogy a grandiózus koncert show minden tekintetben felvehesse a versenyt a világhírű szuperprodukciók minőségével. Egész évben rengeteg kreatív és művészeti szakember dolgozik együtt azon, hogy a közönségnek életre szóló, lélegzetelállító audiovizuális élményben lehessen része a koncert napján. Nem megszokott élmény A monumentális produkció megalkotásában egy 450 fős háttércsapat működik közre. A hatalmas színpadot 80 technikus és építőmunkás, továbbá 20 ipari alpinista közel 3 teljes napon át, 6000 munkaóra alatt fogja felépíteni, miközben csak a világításhoz 5000 méter kábelt használnak majd fel. Az elképesztő látványvilág létrehozásában hatalmas szerepet játszik a különleges, 300 négyzetméteres tűéles képernyő a színpad mögött. A hatalmas technikai apparátus 9 kamionnal érkezik majd meg a helyszínre december elején. Lesz meglepetés A sztárvendégek és aktuális hírek bejelentése folyamatosan történik HAVASI hivatalos Facebook oldalán és honlapján: www.havasi.eu 15% elővásárlási kedvezmény Aki nem szeretne lemaradni, annak különösen megéri a lehető legkorábban megvásárolnia a jegyeit, hiszen május 31-ig 15% kedvezménnyel teheti meg a TEX.HU-n és az ismert jegyirodákban. December 6.: családbarát előadás Közkívánatra az idén is lesz délutáni előadás, amelyre -50% kedvezmény jár a gyermekeknek. Ezen a varázslatos szombaton a télapó mellett a szülők is gondoskodhatnak arról, hogy megjutalmazzák a gyermeküket egy életre szóló zenei élménnyel.

Beatünnep 2014 Papp László Budapest Sportaréna, 2014. december 28. (vasárnap), 19 óra Szörényi - Bródy - Szörényi

Szandi 25 - Jubileumi Koncert Millenáris Teátrum, 2014. december 28. (vasárnap), 20 óra

Meghatározás:

Itt a látogató a budapesti koncertek, vidéki koncertek, külföldi koncert hírek, pop koncert hírek, rock koncert híreket találja meg. Megtalálja még a külföldi és magyar sztárok koncert híreit, aktuális koncertjeit.

Itt a látogató a budapesti koncertek, vidéki koncertek, külföldi koncert hírek, pop koncert hírek, rock koncert híreket találja meg. Megtalálja még a külföldi és magyar sztárok koncert híreit, aktuális koncertjeit.

Szponzorált hirdetések

Hírlevél

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Koncert Budapest, Vidék 2014 (könnyűzene)
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés